Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorillaz Lobster
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki passt de bal zonder na te denken. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun haalt uit met een fantastische trap. Chun Bong probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Wai Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qi rent richting de bal. Qi geeft een lange en hoge pass. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Siu Ki passt de bal met de wreef. Long heeft problemen om de bal te vangen. Long speelt de bal door. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... Hon Pan bokst de bal weg.

42e minuut.
Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun geeft een hoge lob. Siu Ki kopt de bal weg. Wing Hung Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorillaz 37%, Lobster 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorillaz - Lobster 0:0

46e minuut.
Wai Ho passt de bal zonder na te denken. Man Wing met een sublieme pass. Klungelig pakt Chung Ting de bal. Wing Hung Wing rent richting de bal. Wing Hung Wing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Siu Chung rent richting de bal. Siu Chung passt de bal zonder na te denken. Chun Shun is nu in balbezit. Wing Hung Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hon Pan onderschept slim de pass. Hon Pan met een sublieme pass. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing is nu in balbezit. Wing Hung Wing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Wai Ho de bal. Qi rent richting de bal. Qi speelt de bal door. Wing Hung Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wing Lun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhiyi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hon Pan is nu in balbezit. Min verovert de bal door een tackle van achteren. Min passt de bal zonder na te denken. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz - Lobster 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorillaz 33%, Lobster 67%.
Gorillaz - Lobster 0:1