Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MysticFC Dark side of Asia
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 22.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Chun Sing geeft de bal voor. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon rent richting de bal. Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren. Ejaria schiet op doel. Ka Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Chen heeft problemen om de bal te vangen. Monroy rent richting de bal. Wai Lung begaat een overtreding. Wai Lung krijgt een gele kaart. Monroy raakt geblesseerd tijdens het duel. Monroy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kerkemezos speelt de bal door. Ejaria rent richting de bal. Kai Ho rent richting de bal. Ejaria onderschept slim de pass. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Kwun Chung is nu in balbezit. Korkut rent richting de bal. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Korkut rent richting de bal. Korkut schiet op doel. Ka Ho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Dark side of Asia 1:0

14e minuut.
Ejaria is nu in balbezit. Ejaria passt de bal zonder na te denken. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Dark side of Asia 2:0

21e minuut.
Korkut rent richting de bal. Kwun Chung rent richting de bal. Korkut rent richting de bal. Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kwun Chung speelt de bal door. Ping Kai is nu in balbezit. Ping Kai speelt de bal door. Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Dark side of Asia 2:1

32e minuut.
Ping Kai onderschept slim de pass. Kwun Chung onderschept slim de pass. Kwun Chung passt de bal in één keer door. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 44%, Dark side of Asia 56%.
MysticFC - Dark side of Asia 2:1

46e minuut.
Siu Ki heeft problemen om de bal te vangen. Kwun Chung onderschept slim de pass. Ejaria rent richting de bal. Korkut is nu in balbezit. Korkut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Lai Tung rent richting de bal. Siu Ki onderschept slim de pass. Siu Ki geeft de bal voor. Chi Fai krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MysticFC - Dark side of Asia 2:2

60e minuut.
Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut draait met de bal, schiet en ... Ka Ho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Korkut onderschept slim de pass. Korkut probeert naar een medespeler te passen. Ejaria rent richting de bal. Ejaria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Wai Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwun Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwun Chung speelt de bal door. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Shu San rent richting de bal. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut onderschept slim de pass. Korkut probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Dark side of Asia 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 41%, Dark side of Asia 59%.
MysticFC - Dark side of Asia 3:2