Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purely Black Arsenal sc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Deshuai met een sublieme pass. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung passt de bal in één keer door. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bin is nu in balbezit. Chi Hong is nu in balbezit. Bin begaat een overtreding. Chi Hong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sze Hon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siu Wai bokst de bal weg.

19e minuut.
Zhonglin rent richting de bal. Kai Cheuk is nu in balbezit. Zhonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk schiet op doel. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhonglin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purely Black - Arsenal sc 0:1

34e minuut.
Sze Hon passt de bal in één keer door. Chi Hong is nu in balbezit. Chi Hong geeft een hoge lob. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zhonglin passt de bal met de wreef. Kok Wai probeert de bal aan de voet te houden. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap. Kok Wai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purely Black 62%, Arsenal sc 38%.
Purely Black - Arsenal sc 0:1

46e minuut.
Chunghui passt de bal in één keer door. Deshuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshuai geeft een lange en hoge pass. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses haalt uit met een fantastische trap. Jidong bokst de bal weg.

54e minuut.
Kwun Chung passt de bal met de wreef. Wai Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Shing speelt de bal door. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bin probeert naar een medespeler te passen. Siu Chee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi Hong. Chi Hong krijgt een gele kaart. Siu Chee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chun Wing neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kok Wai geeft de bal voor. Moses kopt de bal weg. Sze Hon probeert de bal aan de voet te houden. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Purely Black - Arsenal sc 1:1

83e minuut.
Chun Bong met de inworp. Kin Wo is nu in balbezit. Kin Wo geeft de bal voor. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin passt de bal zonder na te denken. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ... Siu Wing probeert de bal aan de voet te houden. Jidong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purely Black 49%, Arsenal sc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Purely Black - Arsenal sc 1:1