Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chișinău FC Lobster
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Chin Hung probeert de bal aan de voet te houden. Yuet Wang is nu in balbezit. Yuet Wang passt de bal in één keer door. Kam Man rent richting de bal. Kam Man draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yuet Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuet Wang passt de bal zonder na te denken. Wai Ho controleert de bal met de borst. Wai Tik onderschept slim de pass. Wai Tik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chin Pang rent richting de bal. Ka Lung rent richting de bal. Chin Pang begaat een overtreding. Chin Pang krijgt een gele kaart. Ka Lung raakt geblesseerd tijdens het duel. Long zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tsz Kwan de bal. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk schiet op doel. Ka Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Chung Ting is nu in balbezit. Wai Tik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Min. Wai Tik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wai Tik kan niet meer verder spelen. Chin Hung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 49%, Lobster 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chișinău FC - Lobster 0:0

47e minuut.
Kam Man rent richting de bal. Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ka Lung passt de bal in één keer door. Min rent richting de bal. Min passt de bal in één keer door. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tsz Kwan onderschept slim de pass. Min rent richting de bal. Kai Cheuk is nu in balbezit. Min bereikt de bal nog maar net als eerste. Min draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - Lobster 0:1

81e minuut.
Chin Hung passt de bal zonder na te denken. Kam Man heeft problemen om de bal te vangen. Man Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Chin Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Chin Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Chin Hung heeft problemen om de bal te vangen. Chung Ting verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Ting probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chun Bong de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yuchen probeert naar een medespeler te passen. Min kopt de bal weg. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 44%, Lobster 56%.
Chișinău FC - Lobster 0:1