Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobster Chișinău FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yuchen trapt de bal weg van het doel. Hiu Fung met een sublieme pass. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk schiet op doel. Ka Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Chișinău FC 1:0

10e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. James passt de bal in één keer door. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Chișinău FC 2:0

18e minuut.
Hiu Fung is nu in balbezit. Hiu Fung passt de bal in één keer door. Chin Pang is nu in balbezit. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Kwan onderschept slim de pass. Tsz Kwan geeft de bal voor. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Siu Ki kopt de bal weg. Daar is Wai Kwok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... Ka Wai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Chișinău FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobster 45%, Chișinău FC 55%.
Lobster - Chișinău FC 3:0

51e minuut.
Ka Lung probeert naar een medespeler te passen. Hiu Fung is nu in balbezit. Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Kam Man is nu in balbezit. Kam Man draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Hiu Fung kopt de bal weg. Kam Man heeft problemen om de bal te vangen. Wai Tik is nu in balbezit. Wai Tik draait met de bal, schiet en ... Yuchen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hiu Fung onderschept slim de pass. Kamal heeft problemen om de bal te vangen. Kamal speelt de bal door. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wai Tik rent richting de bal. Long is nu in balbezit. Long passt de bal zonder na te denken. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Chișinău FC 4:0

64e minuut.
Long verovert de bal door een tackle van achteren. James rent richting de bal. Wai Tik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wai Tik krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Long probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho geeft een lange en hoge pass. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Chișinău FC 5:0

88e minuut.
Man Wing speelt de bal door. Hiu Fung is nu in balbezit. Hiu Fung speelt de bal door. Kam Man rent richting de bal. Kam Man schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobster 56%, Chișinău FC 44%.
Lobster - Chișinău FC 5:0