Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purely Black MysticFC
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 26.6
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian geeft de bal voor. Daar is Wai Yip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purely Black - MysticFC 1:0

9e minuut.
Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut met een sublieme pass. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Purely Black - MysticFC 1:1

11e minuut.
van Galen speelt de bal door. Kok Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut is nu in balbezit. Korkut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purely Black - MysticFC 1:2

15e minuut.
Kerkemezos rent richting de bal. Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jingtian met een harde bal richting middenveld. Korkut kopt de bal weg. Wai Shing met een sublieme pass. Chunghui rent richting de bal. Chunghui geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Papacharalabous rent richting de bal. Papacharalabous geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Deshuai de bal onder controle te krijgen. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai bokst de bal weg.

24e minuut.
Korkut probeert naar een medespeler te passen. Ejaria probeert de bal aan de voet te houden. Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Korkut onderschept slim de pass. Korkut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Monroy geeft de bal voor. Korkut rent richting de bal. Korkut speelt de bal door. Ejaria heeft problemen om de bal te vangen. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Korkut heeft problemen om de bal te vangen. Bin is nu in balbezit. Korkut maakt een afschuwelijke overtreding. Korkut krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos geeft een hoge lob. Jingtian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Purely Black - MysticFC 1:3

38e minuut.
Papacharalabous met een harde bal richting middenveld. Kerkemezos kopt de bal weg. Kwun Chung heeft problemen om de bal te vangen. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kok Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

44e minuut.
Lai Tung passt de bal in één keer door. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung passt de bal in één keer door. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purely Black 68%, MysticFC 32%.
Purely Black - MysticFC 1:3

56e minuut.
Kok Wai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai Tung met een snelle inworp. Korkut rent richting de bal. Korkut geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Ejaria de bal. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung passt de bal met de wreef. Ejaria rent richting de bal. Ejaria schiet op doel. Siu Wai bokst de bal weg.

79e minuut.
Lai Tung passt de bal met de wreef. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut passt de bal zonder na te denken. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Ejaria rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jingtian ... Strafschop! Jingtian krijgt een gele kaart. Ejaria raakt geblesseerd tijdens het duel. Ejaria neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Purely Black - MysticFC 1:4

90e minuut.
Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purely Black 71%, MysticFC 29%.
Purely Black - MysticFC 1:4