Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c a Dark side of Asia
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Liyu rent richting de bal. Kai Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Ho speelt de bal door. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c a - Dark side of Asia 0:1

11e minuut.
Chen met een snelle inworp. Zhipeng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liyu. Liyu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Quankun met een sublieme pass. Kam Man heeft problemen om de bal te vangen. Ping Kai met een sublieme pass. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhipeng de bal. Zhipeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Hing Yu speelt de bal door. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sai Kit is nu in balbezit. Kai Ho is nu in balbezit. Sai Kit begaat een overtreding. Sai Kit krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wai Lung is nu in balbezit. Sai Kit onderschept slim de pass. Sai Kit passt de bal in één keer door. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
c a - Dark side of Asia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 59%, Dark side of Asia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
c a - Dark side of Asia 1:1

46e minuut.
Zhipeng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yiu Fai de bal. Yiu Fai passt de bal met de wreef. Kai Ho is nu in balbezit. Kai Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yiu Fai met een sublieme pass. Chi Fai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liyu. Liyu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 65%, Dark side of Asia 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
c a - Dark side of Asia 1:1
c a