Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark side of Asia c a
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Yiu Fai geeft de bal voor. Kai Ho kopt de bal weg. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki haalt uit met een fantastische trap. Chun Yue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - c a 1:0

20e minuut.
Kai Ho is nu in balbezit. Kai Ho passt de bal met de wreef. Wing Ho rent richting de bal. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chun Yue met een harde bal richting middenveld. Hing Yu kopt de bal weg. Daar is Chin Pang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 34%, c a 66%.
Dark side of Asia - c a 1:0

70e minuut.
Wai Kit passt de bal met de wreef. Siu Ming probeert de bal aan de voet te houden. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ping Kai onderschept slim de pass. Ping Kai geeft een lange en hoge pass. Wing Ho is nu in balbezit. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ka Ho trapt de bal weg van het doel. Chi Fai kopt de bal weg. Klungelig pakt Siu Ki de bal. Siu Ki haalt uit met een fantastische trap. Chun Yue bokst de bal weg. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki haalt uit met een fantastische trap. Chun Yue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - c a 2:0

81e minuut.
Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San met een sublieme pass. Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Siu Ki onderschept slim de pass. Liyu rent richting de bal. Liyu passt de bal in één keer door. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 36%, c a 64%.
Dark side of Asia - c a 2:0
c a