Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MysticFC Chișinău FC
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Papacharalabous is nu in balbezit. Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal met een sublieme pass. Kam Man rent richting de bal. Kam Man haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Chișinău FC 0:1

7e minuut.
Papacharalabous bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacharalabous geeft een lange en hoge pass. Ejaria rent richting de bal. Wai Yeung is nu in balbezit. Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MysticFC - Chișinău FC 1:1

27e minuut.
Kwun Chung onderschept slim de pass. Ejaria rent richting de bal. Wai Kwok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ejaria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwun Chung zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Chișinău FC 2:1

32e minuut.
Klungelig pakt Chin Hung de bal. Chin Hung speelt de bal door. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MysticFC - Chișinău FC 2:2

43e minuut.
Inworp. Kamal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Chișinău FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 39%, Chișinău FC 61%.
MysticFC - Chișinău FC 2:3

58e minuut.
van Galen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wing Sing komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Korkut onderschept slim de pass. Wai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yeung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korkut de bal onder controle te krijgen. Korkut haalt uit met een fantastische trap. Ka Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ka Wai niet meer kan verder spelen.

62e minuut.
Hiu Fung onderschept slim de pass. Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chin Hung rent richting de bal. Chin Hung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wai Yip de bal onder controle te krijgen. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kerkemezos probeert de bal aan de voet te houden. Lai Tung met een sublieme pass. Korkut rent richting de bal. Ejaria rent richting de bal. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Korkut met een sublieme pass. Daar is Ejaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejaria speelt de bal door. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Chun Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin Hung probeert naar een medespeler te passen. Kam Man rent richting de bal. Kam Man schiet op doel. Chun Shun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - Chișinău FC 2:4

78e minuut.
Chun Sing is nu in balbezit. Chun Sing passt de bal in één keer door. Korkut is nu in balbezit. Kerkemezos rent richting de bal. Kerkemezos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 41%, Chișinău FC 59%.
MysticFC - Chișinău FC 2:4