Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chișinău FC MysticFC
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Tsz Kwan is nu in balbezit. Tsz Kwan geeft een hoge lob. Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - MysticFC 0:1

13e minuut.
Kwun Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwun Chung passt de bal zonder na te denken. Ejaria rent richting de bal. Ejaria draait met de bal, schiet en ... Ka Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - MysticFC 0:2

29e minuut.
Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik geeft de bal voor. Papacharalabous kopt de bal weg. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - MysticFC 1:2

35e minuut.
Klungelig pakt Wing Sing de bal. Yuet Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung geeft een lange en hoge pass. Ejaria rent richting de bal. Ejaria draait met de bal, schiet en ... Ka Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Hiu Fung de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 64%, MysticFC 36%.
Chișinău FC - MysticFC 1:2

48e minuut.
Wai Yeung rent richting de bal. Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Wai Yeung trapt de bal weg van het doel. van Galen kopt de bal weg. Klungelig pakt Wing Sing de bal. Ejaria rent richting de bal. Ejaria draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Wai Yeung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chin Hung komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Kwun Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuet Wang is nu in balbezit. Kwun Chung onderschept slim de pass. Kwun Chung haalt uit met een fantastische trap. Ka Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - MysticFC 1:3

70e minuut.
Wai Kwok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monroy met de inworp. Wing Sing is nu in balbezit. Wing Sing geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
van Galen heeft problemen om de bal te vangen. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos begaat een overtreding. Kerkemezos krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Papacharalabous geeft een hoge lob. Wing Sing is nu in balbezit. Hiu Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkemezos verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkemezos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - MysticFC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 68%, MysticFC 32%.
Chișinău FC - MysticFC 1:4