Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobster Purely Black
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chunghui kopt de bal weg. Wing Lun geeft een hoge lob. Chung Ting probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kwun Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwun Chung speelt de bal door. Moses rent richting de bal. Moses draait met de bal, schiet en ... Yuchen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Purely Black 0:1

28e minuut.
Long rent richting de bal. Long geeft de bal voor. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Siu Chee geeft een hoge lob. Daar is Wai Shing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Ki. Siu Ki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kai Cheuk rent richting de bal. Jingtian met een sublieme pass. Wai Shing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Min is nu in balbezit. Min schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobster 55%, Purely Black 45%.
Lobster - Purely Black 0:1

52e minuut.
Wai Shing is nu in balbezit. Wai Shing speelt de bal door. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses schiet op doel. Man Wing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Yuchen met een harde bal richting middenveld. Wai Shing probeert de bal met de borst te controleren. Siu Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kai Cheuk controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobster - Purely Black 1:1

75e minuut.
Chunghui probeert naar een medespeler te passen. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Man Wing naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Chun Bong trapt de bal weg. Wai Shing kopt de bal weg. Moses rent richting de bal. Moses schiet op doel. Yuchen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobster - Purely Black 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobster 63%, Purely Black 37%.
Lobster - Purely Black 1:2