Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark side of Asia Arsenal sc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Wai Lung de bal onder controle te krijgen. Kai Ho is nu in balbezit. Kai Cheuk onderschept slim de pass. Zhonglin rent richting de bal. Zhonglin haalt uit met een fantastische trap. Ka Ho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bong Chul heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fai is nu in balbezit. Siu Wing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Fai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Zhonglin verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonglin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhonglin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kai Cheuk passt de bal met de wreef. Kin Wo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wo geeft de bal voor. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Arsenal sc 0:1

36e minuut.
Chun Bong met de inworp. Kin Wo is nu in balbezit. Met opzet legt Wai Lung zijn tegenspeler op de grond. Wai Lung krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sze Hon geeft een hoge lob. Inworp. Kin Wo met een snelle inworp. Zhonglin heeft problemen om de bal te vangen. Zhonglin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Arsenal sc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 58%, Arsenal sc 42%.
Dark side of Asia - Arsenal sc 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Wai Lung de bal. Wai Lung geeft een lange en hoge pass. Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai draait met de bal, schiet en ... Siu Wing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Arsenal sc 1:2

56e minuut.
Zhipeng is nu in balbezit. Sze Hon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhipeng. Zhipeng krijgt een gele kaart. Sze Hon raakt geblesseerd tijdens het duel. Yang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chin Pang is nu in balbezit. Kai Cheuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yiu Fai passt de bal met de wreef. Ping Kai heeft problemen om de bal te vangen. Ping Kai met een sublieme pass. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 44%, Arsenal sc 56%.
Dark side of Asia - Arsenal sc 1:2