Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal sc Dark side of Asia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kai Ho onderschept slim de pass. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki met een sublieme pass. Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siu Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal sc - Dark side of Asia 0:1

20e minuut.
Sze Hon speelt de bal door. Zhonglin is nu in balbezit. Zhonglin met een sublieme pass. Daar is Kai Cheuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Cheuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal sc - Dark side of Asia 1:1

31e minuut.
Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Chi Fai rent richting de bal. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal sc - Dark side of Asia 1:2

37e minuut.
Sze Hon heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Fai rent richting de bal. Sze Hon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sze Hon krijgt een gele kaart. Yiu Fai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ping Kai met een snel genomen vrije trap. Yang controleert de bal met de borst. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 41%, Dark side of Asia 59%.
Arsenal sc - Dark side of Asia 1:2

69e minuut.
Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San geeft een hoge lob. Yang rent richting de bal. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chi Hong is nu in balbezit. Yiu Fai onderschept slim de pass. Sze Hon maakt een afschuwelijke overtreding. Sze Hon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 57%, Dark side of Asia 43%.
Arsenal sc - Dark side of Asia 1:2