Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark side of Asia Purely Black
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 25.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Siu Wai met een harde bal richting middenveld. Zhipeng heeft problemen om de bal te vangen. Wai Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhipeng onderschept slim de pass. Zhipeng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wai Shing passt de bal in één keer door. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon speelt de bal door. Klungelig pakt Chin Pang de bal. Moses is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jingtian probeert de bal met de borst te controleren. Jingtian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiu Fai met de inworp. Ping Kai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ka Ho trapt de bal weg van het doel. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhipeng roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zhipeng kan niet meer verder spelen. Siu Ki komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bin geeft de bal voor. Wai Shing is nu in balbezit. Ping Kai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ping Kai krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wai Lung rent richting de bal. Chun Wing is nu in balbezit. Met opzet legt Wai Lung zijn tegenspeler op de grond. Wai Lung krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wai Shing verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Yiu Fai met de inworp. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Purely Black 1:0

41e minuut.
Kwun Chung passt de bal in één keer door. Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee passt de bal in één keer door. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Purely Black 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 54%, Purely Black 46%.
Dark side of Asia - Purely Black 2:0

54e minuut.
Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung passt de bal in één keer door. Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bin met een sublieme pass. Chun Wing geeft een hoge lob. Daar is Chin Pang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui schiet op doel. Ka Ho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Moses de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ka Ho speelt de bal door. Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Wing kopt de bal weg. Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bin passt de bal zonder na te denken. Moses heeft problemen om de bal te vangen. Kwun Chung is nu in balbezit. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shu San is nu in balbezit. Shu San met een sublieme pass. Chi Fai rent richting de bal. Chi Fai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Purely Black 3:0

74e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Chi Chiu probeert de bal aan de voet te houden. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Purely Black 4:0

75e minuut.
Moses probeert naar een medespeler te passen. Kwun Chung rent richting de bal. Chi Fai onderschept slim de pass. Chi Fai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chun Wing speelt de bal door. Chunghui rent richting de bal. Chunghui passt de bal zonder na te denken. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Wai Shing de bal. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai geeft een lange en hoge pass. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 66%, Purely Black 34%.
Dark side of Asia - Purely Black 4:0