Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal sc Lobster
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wing Lun passt de bal zonder na te denken. Chi Hong is nu in balbezit. Met opzet legt Wing Lun zijn tegenspeler op de grond. Wing Lun krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chik Shing rent richting de bal. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long passt de bal zonder na te denken. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Long passt de bal zonder na te denken. Min is nu in balbezit. Min probeert naar een medespeler te passen. Ka Lung geeft de bal voor. Kai Cheuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki onderschept slim de pass. Siu Ki met een sublieme pass. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Long verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Cheuk verovert de bal door een tackle van achteren. Chik Shing rent richting de bal. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chun Bong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kin Wo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sze Hon probeert naar een medespeler te passen. Chik Shing is nu in balbezit. Chik Shing speelt de bal door. Kin Wo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Cheuk Wah de bal. Cheuk Wah passt de bal in één keer door. Min bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon onderschept slim de pass. Sze Hon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 49%, Lobster 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal sc - Lobster 0:0

50e minuut.
Chik Shing passt de bal zonder na te denken. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Long rent richting de bal. Kai Cheuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Min rent richting de bal. Min geeft een lange en hoge pass. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal sc - Lobster 0:1

62e minuut.
Ka Lung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhengchuang komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kin Wo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon schiet op doel. Klungelig pakt Zhiyi de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Long probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kin Wo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Ho begaat een overtreding. Kin Wo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kin Wo kan niet meer verder spelen. Po Nin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chun Bong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chik Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chik Shing passt de bal in één keer door. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Sze Hon passt de bal met de wreef. Siu Ki is nu in balbezit. Chi Hong begaat een overtreding. Chi Hong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 51%, Lobster 49%.
Arsenal sc - Lobster 0:1