Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c a MysticFC
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Korkut verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos passt de bal in één keer door. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
van Galen onderschept slim de pass. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Ejaria rent richting de bal. Ejaria schiet op doel. Chun Yue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kwun Chung met een sublieme pass. Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Korkut is nu in balbezit. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Siu Ming is nu in balbezit. Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Kwun Chung schiet op doel. Chun Yue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c a - MysticFC 0:1

30e minuut.
Liyu rent richting de bal. Korkut onderschept slim de pass. Korkut speelt de bal door. Ejaria rent richting de bal. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kerkemezos passt de bal met de wreef. Korkut rent richting de bal. Korkut probeert naar een medespeler te passen. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy met een sublieme pass. Wai Kit is nu in balbezit. Korkut onderschept slim de pass. Korkut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 69%, MysticFC 31%.
c a - MysticFC 0:1

54e minuut.
Lai Tung verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Tung geeft een lange en hoge pass. Daar is Wing Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren. Ejaria passt de bal met de wreef. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung haalt uit met een fantastische trap. Chun Yue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c a - MysticFC 0:2

64e minuut.
Papacharalabous met een sublieme pass. Kerkemezos met een sublieme pass. Kwun Chung rent richting de bal. Daar is Korkut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Ejaria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wing Sing komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Monroy met een snelle inworp. Kerkemezos rent richting de bal. Kerkemezos passt de bal met de wreef. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kerkemezos rent richting de bal. Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut probeert naar een medespeler te passen. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
c a - MysticFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 78%, MysticFC 22%.
c a - MysticFC 0:3
c a