Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MysticFC c a
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kwun Chung passt de bal zonder na te denken. Kerkemezos met een sublieme pass. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Korkut is nu in balbezit. Korkut passt de bal met de wreef. Ejaria rent richting de bal. Ejaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - c a 1:0

10e minuut.
Liyu geeft de bal voor. Papacharalabous is nu in balbezit. Papacharalabous geeft een hoge lob. Korkut rent richting de bal. Korkut draait met de bal, schiet en ... Chun Yue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - c a 2:0

17e minuut.
Kam Man geeft een lange en hoge pass. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Liyu begaat een overtreding. Korkut roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Korkut kan niet meer verder spelen. Wing Sing komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kam Man is nu in balbezit. Papacharalabous onderschept slim de pass. Papacharalabous speelt de bal door. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siu Ming rent richting de bal. Siu Ming speelt de bal door. Wai Yip speelt de bal door. Kam Man rent richting de bal. Kam Man haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wing Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Sing speelt de bal door. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung schiet op doel. Wai Kit probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Wing Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejaria rent richting de bal. Ejaria passt de bal zonder na te denken. Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 26%, c a 74%.
MysticFC - c a 2:0

51e minuut.
Ejaria rent richting de bal. Wing Sing is nu in balbezit. Ejaria is nu in balbezit. Wing Sing rent richting de bal. Wing Sing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wing Ho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai Tung met de inworp. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sing geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Chun Yue met een harde bal richting middenveld. Lai Tung met een sublieme pass. Ejaria rent richting de bal. Ejaria haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MysticFC - c a 3:0

67e minuut.
Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos geeft een hoge lob. Wing Kin heeft problemen om de bal te vangen. Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung geeft een hoge lob. Chun Yue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria schiet op doel. Chun Yue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Kwun Chung rent richting de bal. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejaria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
van Galen rent richting de bal. Liyu is nu in balbezit. van Galen onderschept slim de pass. Kwun Chung is nu in balbezit. Kwun Chung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kerkemezos met een sublieme pass. Ejaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Ho is nu in balbezit. Ejaria onderschept slim de pass. Ejaria haalt uit met een fantastische trap. Chun Yue bokst de bal weg. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung schiet op doel. Chun Yue bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MysticFC 28%, c a 72%.
MysticFC - c a 3:0
c a