Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark side of Asia Chișinău FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Hiu Fung onderschept slim de pass. Hiu Fung met een sublieme pass. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal geeft een hoge lob. Kam Man springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kai Ho is nu in balbezit. Wai Tik onderschept slim de pass. Wai Tik passt de bal zonder na te denken. Kam Man is nu in balbezit. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang geeft een lange en hoge pass. Siu Ki is nu in balbezit. Kam Man verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Man haalt uit met een fantastische trap. Ka Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Chișinău FC 0:1

32e minuut.
Sze Hon rent richting de bal. Kamal onderschept slim de pass. Kamal passt de bal met de wreef. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man draait met de bal, schiet en ... Ka Ho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Chișinău FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 53%, Chișinău FC 47%.
Dark side of Asia - Chișinău FC 0:2

47e minuut.
Wai Kwok heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fai rent richting de bal. Wai Kwok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chi Fai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhipeng legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark side of Asia - Chișinău FC 1:2

53e minuut.
Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho geeft een lange en hoge pass. Daar is Wai Yeung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kai Ho probeert naar een medespeler te passen. Zhipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuet Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhipeng raakt geblesseerd tijdens het duel. Kai Ho met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki rent richting de bal. Kam Man onderschept slim de pass. Kam Man draait met de bal, schiet en ... Ka Ho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark side of Asia 35%, Chișinău FC 65%.
Dark side of Asia - Chișinău FC 1:2