Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal sc MysticFC
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Kwun Chung rent richting de bal. Ejaria rent richting de bal. Kwun Chung met een sublieme pass. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal sc - MysticFC 0:1

6e minuut.
Bong Chul rent richting de bal. Korkut verovert de bal door een tackle van achteren. Ejaria is nu in balbezit. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Chun Wing met een harde bal richting middenveld. Korkut kopt de bal weg. Ejaria rent richting de bal. Ejaria haalt uit met een fantastische trap. Chun Wing bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. Bong Chul onderschept slim de pass. Bong Chul passt de bal met de wreef. Kai Cheuk is nu in balbezit. Kai Cheuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal sc - MysticFC 1:1

26e minuut.
Doeltrap. Chun Shun trapt de bal weg van het doel. Bong Chul kopt de bal weg. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bong Chul is nu in balbezit. Korkut onderschept slim de pass. Ejaria rent richting de bal. Ejaria draait met de bal, schiet en ... Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chun Wing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Korkut geeft een lange en hoge pass. Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung met een sublieme pass. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Chi Hong is nu in balbezit. Kwun Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Hong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chi Hong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kai Cheuk is nu in balbezit. Met opzet legt Wai Yip zijn tegenspeler op de grond. Wai Yip krijgt een gele kaart. Kai Cheuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bong Chul neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chun Shun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 59%, MysticFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal sc - MysticFC 1:1

50e minuut.
Kerkemezos probeert naar een medespeler te passen. Ejaria rent richting de bal. Ejaria speelt de bal door. Korkut rent richting de bal. Korkut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kerkemezos verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkemezos passt de bal in één keer door. Korkut rent richting de bal. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bong Chul verovert de bal door een tackle van achteren. Bong Chul probeert naar een medespeler te passen. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zhonglin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ejaria de bal onder controle te krijgen. Yang rent richting de bal. Ejaria verovert de bal door een tackle van achteren. Ejaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal sc 70%, MysticFC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal sc - MysticFC 1:1