Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timothy7777 Tai Po FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Siu Kei speelt de bal door. Yiu Fai rent richting de bal. Kam On rent richting de bal. Yiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yang rent richting de bal. Siu Kei rent richting de bal. Siu Kei geeft een lange en hoge pass. Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Yiu Fai rent richting de bal. Yiu Fai passt de bal met de wreef. Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Hing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Tai Po FC 1:0

18e minuut.
Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai onderschept slim de pass. Yiu Fai speelt de bal door. Hon Hing rent richting de bal. Hon Hing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Tai Po FC 2:0

22e minuut.
Kin Man met een sublieme pass. Klungelig pakt Yang de bal. Yang probeert naar een medespeler te passen. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jevic rent richting de bal. Jevic geeft een hoge lob. Daar is Chor Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dong is nu in balbezit. Dong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sze Lung heeft problemen om de bal te vangen. Shun Him rent richting de bal. Sze Lung begaat een overtreding. Sze Lung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 38%, Tai Po FC 62%.
timothy7777 - Tai Po FC 2:0

64e minuut.
Hong Kiu geeft een hoge lob. Dong is nu in balbezit. Dong passt de bal in één keer door. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Tai Po FC 2:1

67e minuut.
Shun Him met de inworp. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui passt de bal met de wreef. Dong is nu in balbezit. Dong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yee Hung met een snelle inworp. Chor Fung geeft de bal voor. Klungelig pakt Sze Lung de bal. Hon Hing rent richting de bal. Hon Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Tai Po FC 3:1

89e minuut.
Yang passt de bal in één keer door. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong verovert de bal door een tackle van achteren. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. Zongjun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Tai Po FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 62%, Tai Po FC 38%.
timothy7777 - Tai Po FC 3:2