Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garson Albury 3
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen tragisch


19e minuut.
Sze Ming passt de bal zonder na te denken. Kin Wai is nu in balbezit. Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garson 66%, Albury 3 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
garson - Albury 3 0:0

56e minuut.
Chen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kai Chung. Chen raakt geblesseerd tijdens het duel. Chi Chiu met een snel genomen vrije trap. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel. Daar is Tsz Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Hong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sze Hong met een sublieme pass. Chi Chiu kopt de bal weg. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wing Sing geeft een lange en hoge pass. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung met een sublieme pass. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pengfei is nu in balbezit. Pengfei met een sublieme pass. Kwok On rent richting de bal. Kwok On schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cole geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kai Chung kopt de bal weg. Chi Pun probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing geeft de bal voor. Sze Hong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Da Costa rent richting de bal. Da Costa geeft de bal voor. Pengfei probeert de bal aan de voet te houden. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garson 44%, Albury 3 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
garson - Albury 3 0:0