Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultamite TOTY CF Real Arsenal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sai Ho rent richting de bal. Sai Ho geeft een lange en hoge pass. Shu Ming kopt de bal weg. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yiu Fai is nu in balbezit. Yiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap. Kwok Chuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultamite TOTY - CF Real Arsenal 1:0

25e minuut.
Sze Hon rent richting de bal. Sze Hon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shun Him de bal onder controle te krijgen. Shu Ming rent richting de bal. Shu Ming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wing Lok passt de bal zonder na te denken. Sai Kit is nu in balbezit. Sai Kit passt de bal met de wreef. Jinghuang rent richting de bal. Jinghuang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Shun Him geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sze Hon met de inworp. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 52%, CF Real Arsenal 48%.
Ultamite TOTY - CF Real Arsenal 1:0

48e minuut.
Daar is Yaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw begaat een overtreding. Yaw krijgt een gele kaart. Wai Tung raakt geblesseerd tijdens het duel. Liyu met een snel genomen vrije trap. Min heeft problemen om de bal te vangen. Shu Ming is nu in balbezit. Shu Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Ho passt de bal in één keer door. Shu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Min geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sze Hon met een snelle inworp. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chun Yeung heeft problemen om de bal te vangen. Emerson Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson Becker passt de bal met de wreef. Shu Ming is nu in balbezit. Shu Ming haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 57%, CF Real Arsenal 43%.
Ultamite TOTY - CF Real Arsenal 1:0