Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTHK garson
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Ching Kwong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim Pong kan de bal niet met de borst controleren. Kim Pong haalt uit met een fantastische trap. Xiaoyang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTHK - garson 1:0

8e minuut.
Kok Wai kopt de bal weg. Chi Pun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matthew On Wing is nu in balbezit. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap. Xiaoyang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTHK - garson 2:0

23e minuut.
Cheuk Wing passt de bal zonder na te denken. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Cole geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RTHK - garson 2:1

43e minuut.
Ching Kwong is nu in balbezit. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun passt de bal met de wreef. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap. Xiaoyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kok Wai trapt de bal weg van het doel. Daar is Kim Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Chiu is nu in balbezit. Kim Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 38%, garson 62%.
RTHK - garson 2:1

58e minuut.
Chi Chiu is nu in balbezit. Kim Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Kim Pong speelt de bal door. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xiaoyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ho Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok On is nu in balbezit. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTHK - garson 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 56%, garson 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTHK - garson 2:2