Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultamite TOTY كروان
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Yaw geeft een hoge lob. Wing Lok kopt de bal weg. Chi Fai heeft problemen om de bal te vangen. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wing Lok passt de bal met de wreef. Jinghuang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Man. Wai Man krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yaw geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Yik met een snelle inworp. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wing Lok is nu in balbezit. Chi Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fai probeert naar een medespeler te passen. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultamite TOTY - كروان 0:1

36e minuut.
Ka Hing is nu in balbezit. Yue Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yue Hung probeert naar een medespeler te passen. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 51%, كروان 49%.
Ultamite TOTY - كروان 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Yaw de bal. Ka Yik is nu in balbezit. Ka Yik speelt de bal door. Wai Yip is nu in balbezit. Wai Yip schiet op doel. Kin Hei bokst de bal weg.

67e minuut.
Wing Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang is nu in balbezit. Wing Lok is nu in balbezit. Wing Lok schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jinghuang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chi Fai geeft een hoge lob. Yaw speelt de bal door. Ka Hing heeft problemen om de bal te vangen. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip haalt uit met een fantastische trap. Kin Hei bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 60%, كروان 40%.
Ultamite TOTY - كروان 0:1