Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultamite TOTY samkei utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Jinghuang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwok On de bal. Kwok On geeft een hoge lob. Wai Ho rent richting de bal. Wai Ho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shun Him passt de bal in één keer door. Hong Lam is nu in balbezit. Qian probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kwun Yin geeft een hoge lob. Yaw is nu in balbezit. Yaw met een sublieme pass. Jinghuang rent richting de bal. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sze Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 49%, samkei utd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultamite TOTY - samkei utd 0:0

47e minuut.
Anthony is nu in balbezit. Anthony probeert naar een medespeler te passen. Hong Lam rent richting de bal. Qian verovert de bal door een tackle van achteren. Qian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hong Lam rent richting de bal. Wing Lok met een sublieme pass. Jinghuang rent richting de bal. Jinghuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultamite TOTY - samkei utd 1:0

58e minuut.
Daar is Ka Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qian onderschept slim de pass. Qian met een sublieme pass. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho schiet op doel. Kin Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shun Him. Shun Him krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Shun Him is nu in balbezit. Shun Him speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hong Lam de bal onder controle te krijgen. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultamite TOTY - samkei utd 1:1

80e minuut.
Yaw probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho is nu in balbezit. Tsz Chung is nu in balbezit. Wai Ho onderschept slim de pass. Wai Ho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultamite TOTY - samkei utd 1:2

86e minuut.
Koon Pong geeft de bal voor. Jinghuang kan de bal niet met de borst controleren. Kwok On is nu in balbezit. Jinghuang onderschept slim de pass. Jinghuang schiet op doel. Ping Kai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultamite TOTY 66%, samkei utd 34%.
Ultamite TOTY - samkei utd 1:2