Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
كروان CF Real Arsenal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wai Man met een sublieme pass. Wing Hong is nu in balbezit. Wai Yip onderschept slim de pass. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung haalt uit met een fantastische trap. Kwok Chuen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
كروان - CF Real Arsenal 1:0

11e minuut.
Jinghuang met een snelle inworp. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wing Hong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chun Yeung komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah onderschept slim de pass. Cheuk Wah speelt de bal door. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chun Yeung passt de bal met de wreef. Ting Fung rent richting de bal. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yuk Chi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chong is nu in balbezit. Chun Shun onderschept slim de pass. Chun Shun geeft een hoge lob. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung met een sublieme pass. Chun Shun rent richting de bal. Man Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Sai Kit met een harde bal richting middenveld. Chi Fai kopt de bal weg. Wai Yip rent richting de bal. Wai Yip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chun Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun passt de bal in één keer door. Wai Man met een sublieme pass. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Sai Ho de bal onder controle te krijgen. Wai Yip rent richting de bal. Sai Ho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wai Yip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yue Hung neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كروان 66%, CF Real Arsenal 34%.
كروان - CF Real Arsenal 1:0

47e minuut.
Chun Shun geeft de bal voor. Chun Shun rent richting de bal. Emerson Becker maakt een afschuwelijke overtreding. Emerson Becker krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Yue Hung de bal onder controle te krijgen. Man Lung is nu in balbezit. Chun Shun rent richting de bal. Man Lung onderschept slim de pass. Man Lung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
كروان - CF Real Arsenal 1:1

57e minuut.
Chi Fai onderschept slim de pass. Chi Fai speelt de bal door. Yuk Chi is nu in balbezit. Man Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kam Tai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
كروان - CF Real Arsenal 1:2

62e minuut.
Chun Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang onderschept slim de pass. Jinghuang passt de bal zonder na te denken. Man Lung rent richting de bal. Man Lung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wai Yip is nu in balbezit. Chun Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip onderschept slim de pass. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Kwok Fai de bal. Sai Ho rent richting de bal. Kwok Fai maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kwok Fai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kwok Fai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sai Ho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sai Ho kan niet meer verder spelen. Man Hong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: كروان 47%, CF Real Arsenal 53%.
كروان - CF Real Arsenal 1:2