Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albury 3 CF Real Arsenal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Ting Fung met een sublieme pass. Chun Shun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsz Fung. Tsz Fung krijgt een gele kaart. Chun Shun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wing Hong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Man Lung rent richting de bal. Man Lung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chi Pun geeft een lange en hoge pass. Sai Ho is nu in balbezit. Kin Wai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kin Wai krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Chun Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Shun geeft de bal voor. Cheuk Wah kopt de bal weg. Man Lung rent richting de bal. Man Lung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Jinghuang de bal. Wing Sing onderschept slim de pass. Wing Sing met een sublieme pass. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Kin Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Hong probeert naar een medespeler te passen. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albury 3 - CF Real Arsenal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albury 3 53%, CF Real Arsenal 47%.
Albury 3 - CF Real Arsenal 0:1

46e minuut.
Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming speelt de bal door. Man Lung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Wai is nu in balbezit. Kin Wai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Man Chun geeft de bal voor. Chi Pun is nu in balbezit. Cheuk Wah is nu in balbezit. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Sai Kit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Sing met een snelle inworp. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kai Chung rent richting de bal. Wing Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Chung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kai Chung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap. Kwok Chuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chun Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Shun speelt de bal door. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung rent richting de bal. Man Lung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wing Hong onderschept slim de pass. Wing Hong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tsz Chun de bal. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albury 3 49%, CF Real Arsenal 51%.
Albury 3 - CF Real Arsenal 0:1