Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTHK samkei utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Min verovert de bal door een tackle van achteren. Min geeft een hoge lob. Sze Lung probeert de bal met de borst te controleren. Matthew On Wing rent richting de bal. Matthew On Wing draait met de bal, schiet en ... Ping Kai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Sze Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ping Kai speelt de bal door. Wai Ho kopt de bal weg. Qian is nu in balbezit. Qian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kam Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qian onderschept slim de pass. Qian probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ching Kwong geeft een lange en hoge pass. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun passt de bal met de wreef. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Qian onderschept slim de pass. Ka Lung geeft de bal voor. Sze Lung is nu in balbezit. Matthew On Wing onderschept slim de pass. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ching Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Kwong geeft een hoge lob. Kwun Yin probeert de bal aan de voet te houden. Kok Wai is nu in balbezit. Kok Wai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 49%, samkei utd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTHK - samkei utd 0:0

59e minuut.
Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai geeft een lange en hoge pass. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap. Sze Lung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ping Kai bokst de bal weg.

63e minuut.
Ping Kai trapt de bal weg van het doel. Qian kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Deshuai de bal onder controle te krijgen. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Chi Fung de bal onder controle te krijgen. Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong passt de bal in één keer door. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
King Leung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ka Lung de bal. Ka Lung geeft een lange en hoge pass. Xiaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 43%, samkei utd 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTHK - samkei utd 0:0