Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTHK Ultamite TOTY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong passt de bal zonder na te denken. Matthew On Wing is nu in balbezit. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hong Lam onderschept slim de pass. Hong Lam met een sublieme pass. Min bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fai probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hoi Ming geeft de bal voor. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw geeft een lange en hoge pass. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTHK - Ultamite TOTY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 52%, Ultamite TOTY 48%.
RTHK - Ultamite TOTY 0:1

47e minuut.
Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong met een sublieme pass. Matthew On Wing rent richting de bal. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap. Kin Hei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTHK - Ultamite TOTY 1:1

49e minuut.
Min met een snelle inworp. Kok Wai is nu in balbezit. Kok Wai speelt de bal door. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ching Kwong onderschept slim de pass. Ching Kwong geeft de bal voor. Matthew On Wing is nu in balbezit. Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ka Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Lung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kok Wai de bal. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ka Hing rent richting de bal. Ka Hing passt de bal met de wreef. Wing Lok probeert naar een medespeler te passen. Jinghuang rent richting de bal. Jinghuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yaw geeft een hoge lob. Jinghuang is nu in balbezit. Wing Lok rent richting de bal. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Yaw rent richting de bal. Yaw speelt de bal door. Min is nu in balbezit. Yiu Fai onderschept slim de pass. Yiu Fai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTHK 44%, Ultamite TOTY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTHK - Ultamite TOTY 1:1