Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samkei utd Albury 3
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Anthony geeft een lange en hoge pass. Wing Sing kopt de bal weg. Kwun Yin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qian is nu in balbezit. Qian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mazaka met een sublieme pass. Da Costa rent richting de bal. Qian verovert de bal door een tackle van achteren. Qian schiet op doel. Wai Ho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
samkei utd - Albury 3 1:0

17e minuut.
Qian verovert de bal door een tackle van achteren. Qian passt de bal zonder na te denken. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap. Tsz Chun probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung geeft de bal voor. Wai Ho is nu in balbezit. Qian bereikt de bal nog maar net als eerste. Qian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kai Chung met een sublieme pass. Daar is Mazaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming probeert naar een medespeler te passen. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kwun Yin rent richting de bal. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming speelt de bal door. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai schiet op doel. Ping Kai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazaka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zuojun komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Zuojun met een sublieme pass. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chun passt de bal met de wreef. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tsz Chun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wai San komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samkei utd 39%, Albury 3 61%.
samkei utd - Albury 3 1:0

52e minuut.
Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Qian onderschept slim de pass. Qian probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kwun Yin speelt de bal door. Zuojun is nu in balbezit. Zuojun passt de bal met de wreef. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Da Costa geeft de bal voor. Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Da Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chor Fung geeft een lange en hoge pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samkei utd 39%, Albury 3 61%.
samkei utd - Albury 3 1:0