Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garson كروان
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chi Fai passt de bal met de wreef. Wai Yip rent richting de bal. Wai Yip draait met de bal, schiet en ... Wai Shing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garson - كروان 0:1

9e minuut.
Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin geeft de bal voor. Daar is Yuk Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kam Tai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cole met een snelle inworp. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin geeft de bal voor. Paal!

23e minuut.
Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai probeert naar een medespeler te passen. Wai Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Yip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garson - كروان 0:2

29e minuut.
Chi Wing passt de bal zonder na te denken. Ka Yik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yik passt de bal met de wreef. Wai Yip heeft problemen om de bal te vangen. Wai Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kwok Fai heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Lun rent richting de bal. Yiu Lun geeft een hoge lob. Wai Yip is nu in balbezit. Wai Yip schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Chi Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Ki onderschept slim de pass. Ka Ki probeert naar een medespeler te passen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garson 49%, كروان 51%.
garson - كروان 0:2

47e minuut.
Ho Yin met een sublieme pass. Kam Tai is nu in balbezit. Kam Tai geeft de bal voor. Pengfei kopt de bal weg. Ka Ki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ka Ki met een sublieme pass. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On draait met de bal, schiet en ... Yat Hoi is nu in balbezit. Yat Hoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fai geeft een lange en hoge pass. Wai Yip kopt de bal weg. Ka Yik rent richting de bal. Ka Yik geeft de bal voor. Ka Yau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ho Yin speelt de bal door. Kwok On rent richting de bal. Yuk Chi begaat een overtreding. Kwok On raakt geblesseerd tijdens het duel. Ka Ki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ka Ming bokst de bal weg.

75e minuut.
Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun onderschept slim de pass. Ho Yin rent richting de bal. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garson 43%, كروان 57%.
garson - كروان 0:2