Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samkei utd garson
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ka Yau met een sublieme pass. Kwun Yin kopt de bal weg. Chi Pun probeert de bal aan de voet te houden. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yat Hoi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kwok On de bal. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samkei utd - garson 0:1

26e minuut.
Anthony bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pengfei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
King Leung is nu in balbezit. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin probeert naar een medespeler te passen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samkei utd - garson 0:2

43e minuut.
Qian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jidong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samkei utd 45%, garson 55%.
samkei utd - garson 0:2

48e minuut.
Chi Chiu heeft problemen om de bal te vangen. Jidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jidong de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pengfei passt de bal in één keer door. Jidong is nu in balbezit. Chi Chiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chi Chiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chi Chiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Jidong verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Shing probeert naar een medespeler te passen. Jidong probeert de bal aan de voet te houden. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samkei utd - garson 0:3

89e minuut.
Wai Ho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngar Yin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samkei utd 35%, garson 65%.
samkei utd - garson 0:3