Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alanmoyung Jollyson
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Sui Hung is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sui Hung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Fai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kwok Chuen is nu in balbezit. Kwok Chuen passt de bal met de wreef. Hong Yiu rent richting de bal. Man Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Man Fai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
alanmoyung - Jollyson 1:0

14e minuut.
Chi Fai probeert naar een medespeler te passen. Ka Yiu is nu in balbezit. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San haalt uit met een fantastische trap. Chi Man probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alanmoyung - Jollyson 1:1

16e minuut.
Man Fai passt de bal met de wreef. Wai Lam speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sui Hung met de inworp. Man Fai speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ka Yiu is nu in balbezit. Ka Yiu speelt de bal door. Chi Fai met een sublieme pass. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 55%, Jollyson 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alanmoyung - Jollyson 1:1

73e minuut.
Man Kwong met een snelle inworp. Sai Ho rent richting de bal. Met opzet legt Ka Yiu zijn tegenspeler op de grond. Ka Yiu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hong Yiu geeft een hoge lob. Hon Ho rent richting de bal. Hong Yiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hong Yiu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chi Wing is nu in balbezit. Chi Wing probeert naar een medespeler te passen. Man Kwong speelt de bal door. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alanmoyung 70%, Jollyson 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alanmoyung - Jollyson 1:1