Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tddffgf Toulon United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Jevic met een sublieme pass. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai met een sublieme pass. Hei Man is nu in balbezit. Hei Man geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
tddffgf - Toulon United 0:1

11e minuut.
Chun Wing geeft een lange en hoge pass. Qi heeft problemen om de bal te vangen. Kai Ho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Ho krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chun Hung met een sublieme pass. Sai Kit is nu in balbezit. Alex tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alex krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji passt de bal zonder na te denken. Jevic rent richting de bal. Kam Fai is nu in balbezit. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jevic is nu in balbezit. Chun Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wai passt de bal in één keer door. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Sze Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Guoji verovert de bal door een tackle van achteren. Guoji passt de bal zonder na te denken. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho onderschept slim de pass. Kai Ho geeft de bal voor. Sze Hong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dong is nu in balbezit. Dong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tddffgf - Toulon United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tddffgf 42%, Toulon United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tddffgf - Toulon United 1:1

47e minuut.
Hei Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Man geeft een lange en hoge pass. Kam Fai is nu in balbezit. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Chun Wai is nu in balbezit. Jevic verovert de bal door een tackle van achteren. Jevic met een sublieme pass. Dong is nu in balbezit. Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tddffgf 50%, Toulon United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tddffgf - Toulon United 1:1