Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jaybird joe bau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Kam Man trapt de bal weg. Wai Lim kopt de bal weg. Kin Tong is nu in balbezit. Chun Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Sing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kin Keung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matthew On Wing onderschept slim de pass. Matthew On Wing met een sublieme pass. Loi Keung probeert de bal aan de voet te houden. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wai Lim passt de bal met de wreef. Chun Sing is nu in balbezit. Chun Sing geeft een lange en hoge pass. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Wing Sun rent richting de bal. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang met een sublieme pass. Klungelig pakt Sze Hon de bal. Sze Hon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wai Lim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wing Sun de bal onder controle te krijgen. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sun rent richting de bal. Wing Sun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Sai Kwan met een snelle inworp. Wing Sun rent richting de bal. Wing Sun passt de bal zonder na te denken. Wai Lim geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaybird 45%, joe bau 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jaybird - joe bau 0:0

59e minuut.
Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Hing passt de bal in één keer door. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hon is nu in balbezit. Sze Hon schiet op doel. Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Yaw geeft een hoge lob. Loi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Qi begaat een overtreding. Qi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaybird 58%, joe bau 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jaybird - joe bau 0:0