Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kowloon Rangers FC Club Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Man Wing onderschept slim de pass. Sai Hung rent richting de bal. Man Wing onderschept slim de pass. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man draait met de bal, schiet en ... Moses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Moses speelt de bal door. Sze Hong rent richting de bal. Wing Sing onderschept slim de pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... Yu Chun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Kung Pok is nu in balbezit. Man Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Man Wing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Siu Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik schiet op doel. Sai Ho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moses zal de hoekschop nemen. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - Club Wolves 1:0

34e minuut.
Sze Ming passt de bal zonder na te denken. Man Tik is nu in balbezit. Moses begaat een overtreding. Moses krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tak Him rent richting de bal. Tak Him geeft een hoge lob. Man Wing kopt de bal weg. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kowloon Rangers FC - Club Wolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 45%, Club Wolves 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kowloon Rangers FC - Club Wolves 1:1

47e minuut.
Jingtian probeert de bal met de borst te controleren. Man Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap. Yu Chun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - Club Wolves 2:1

49e minuut.
Daar is Kwok Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Ming passt de bal met de wreef. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kung Pok rent richting de bal. Kung Pok geeft een lange en hoge pass. Daar is Sai Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 47%, Club Wolves 53%.
Kowloon Rangers FC - Club Wolves 2:1