Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Wolves jaybird
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wai Lim geeft een hoge lob. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian is nu in balbezit. Quankun onderschept slim de pass. Quankun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ka Yu onderschept slim de pass. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Sun rent richting de bal. Wing Sun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yu Chun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ching Wang is nu in balbezit. Ching Wang met een sublieme pass. Qi heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Sun onderschept slim de pass. Cheuk Wah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheuk Wah krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ching Wang onderschept slim de pass. Ching Wang geeft een lange en hoge pass. Qi kopt de bal weg. Wing Sun is nu in balbezit. Wing Sun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sze Hong rent richting de bal. Wing Sun is nu in balbezit. Sze Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sze Hong krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Man Tik onderschept slim de pass. Man Tik met een sublieme pass. Man Wing rent richting de bal. Man Wing haalt uit met een fantastische trap. Chi Lun kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wai Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lim speelt de bal door. Quankun is nu in balbezit. Wing Sun is nu in balbezit. Wing Sun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chi Lun geeft de bal voor. Man Tik rent richting de bal. Man Tik probeert naar een medespeler te passen. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wolves - jaybird 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wolves 52%, jaybird 48%.
Club Wolves - jaybird 1:0

49e minuut.
Wing Sun controleert de bal met de borst. Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong passt de bal zonder na te denken. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man schiet op doel. Kin Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Chi Lun met een snelle inworp. Sze Hong rent richting de bal. Sze Hong passt de bal zonder na te denken. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Qi onderschept slim de pass. Qi met een sublieme pass. Sze Hong controleert de bal met de borst. Quankun rent richting de bal. Quankun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kin Keung kopt de bal weg. Wai Lim probeert de bal aan de voet te houden. Sze Hong rent richting de bal. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jingtian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Sing met de inworp. Wing Sun rent richting de bal. Wing Sun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wai Lim geeft de bal voor. Inworp. Ching Wang met een snelle inworp. Chi Lun rent richting de bal. Chi Lun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wolves - jaybird 2:0

83e minuut.
Wing Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Hong passt de bal zonder na te denken. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wolves 46%, jaybird 54%.
Club Wolves - jaybird 2:0