Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kowloon Rangers FC CR7 & Messi FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kung Pok onderschept slim de pass. To Kwan is nu in balbezit. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Chuen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wai Lim is nu in balbezit. Sze Ming onderschept slim de pass. Sze Ming geeft een lange en hoge pass. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wai Tik heeft problemen om de bal te vangen. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Tik. Wai Tik krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wai Lim probeert naar een medespeler te passen. To Kwan is nu in balbezit. Wing Sing speelt de bal door. Wai Chuen is nu in balbezit. Wai Chuen schiet op doel. Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Wai Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lim geeft een lange en hoge pass. Shu San probeert naar een medespeler te passen. Wai Chuen is nu in balbezit. Wai Chuen schiet op doel. Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Shu San is nu in balbezit. Shu San geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wai Chuen de bal onder controle te krijgen. Wai Chuen rent richting de bal. Wai Chuen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 60%, CR7 & Messi FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kowloon Rangers FC - CR7 & Messi FC 0:0

50e minuut.
Wing Sing met een sublieme pass. Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. To Kwan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sui Hung met een harde bal richting middenveld. Daar is Siu Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses geeft een lange en hoge pass. Sui Hung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wai Chuen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. To Kwan rent richting de bal. Wai Chuen rent richting de bal. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wing Hong kopt de bal weg. To Kwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wai Chuen is nu in balbezit. Wai Chuen schiet op doel. Tak Him probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chi Ming neemt de hoekschop. Wai Lim heeft problemen om de bal te vangen. To Kwan rent richting de bal. To Kwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kowloon Rangers FC - CR7 & Messi FC 0:1

82e minuut.
Wing Sing passt de bal zonder na te denken. Wai Tik is nu in balbezit. Wai Tik passt de bal zonder na te denken. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kowloon Rangers FC 51%, CR7 & Messi FC 49%.
Kowloon Rangers FC - CR7 & Messi FC 0:1