Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jaybird Lucas XI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Ka Yu onderschept slim de pass. Ka Yu geeft de bal voor. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chak King de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jaybird - Lucas XI 1:0

15e minuut.
Chun Ngai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing passt de bal met de wreef. Quankun heeft problemen om de bal te vangen. Quankun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Chun Wing de bal. Ka Yu onderschept slim de pass. King Leung rent richting de bal. King Leung schiet op doel. Wai Shing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jaybird - Lucas XI 1:1

36e minuut.
Chi Yuk rent richting de bal. Chi Yuk geeft een lange en hoge pass. Quankun is nu in balbezit. Quankun haalt uit met een fantastische trap. Sai Kwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chun Sing probeert naar een medespeler te passen. Quankun is nu in balbezit. Chi Yuk is nu in balbezit. Quankun verovert de bal door een tackle van achteren. Quankun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaybird 44%, Lucas XI 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jaybird - Lucas XI 1:1

48e minuut.
Kin Keung probeert naar een medespeler te passen. Qi rent richting de bal. Qi geeft een hoge lob. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Chak King geeft een hoge lob. Wai Lim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chun Ngai de bal onder controle te krijgen. Quankun rent richting de bal. Quankun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Chun Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Sing met een sublieme pass. Quankun is nu in balbezit. Quankun draait met de bal, schiet en ... Chak King probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chak King geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Yu met een snelle inworp. Sai Kwan rent richting de bal. Sai Kwan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaybird 50%, Lucas XI 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jaybird - Lucas XI 1:1