Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios Feroces la vega city fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Abel probeert naar een medespeler te passen. Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón rent richting de bal. Aragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Feroces - la vega city fc 0:1

26e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Conde de bal. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado met een sublieme pass. Daar is Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 48%, la vega city fc 52%.
Bohemios Feroces - la vega city fc 0:1

50e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henríquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Henríquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balbuena is nu in balbezit. Aguado onderschept slim de pass. Aguado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 47%, la vega city fc 53%.
Bohemios Feroces - la vega city fc 0:1