Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Rozagantes telfot
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Polanco is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Otero bokst de bal weg.

19e minuut.
Perelló rent richting de bal. Comas onderschept slim de pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Perelló probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - telfot 1:0

32e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casasnovas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Rozagantes - telfot 1:1

36e minuut.
Mella probeert de bal aan de voet te houden. Delgado kopt de bal weg. Brugal probeert de bal aan de voet te houden. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Castillo passt de bal met de wreef. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Balbuena met een snelle inworp. Casasnovas heeft problemen om de bal te vangen. Polanco begaat een overtreding. Casasnovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casasnovas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 44%, telfot 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - telfot 1:1

47e minuut.
Comas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinosa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Castillo probeert de bal met de borst te controleren. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - telfot 2:1

66e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Cortés is nu in balbezit. Casasnovas speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Rozagantes - telfot 2:2

73e minuut.
Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perelló met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - telfot 2:3

76e minuut.
Polanco met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal rent richting de bal. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Casasnovas kopt de bal weg. Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padilla is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés geeft de bal voor. Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Rozagantes - telfot 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 45%, telfot 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - telfot 3:3