Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramiro braseloana de españa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro passt de bal met de wreef. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Benito passt de bal zonder na te denken. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Henríquez de bal onder controle te krijgen. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramiro - braseloana de españa 1:0

7e minuut.
Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro met een sublieme pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ramiro - braseloana de españa 1:1

13e minuut.
Baquero trapt de bal weg van het doel. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Linares trapt de bal weg. Lorenzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nadal de bal onder controle te krijgen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Linares bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ramiro - braseloana de españa 1:2

26e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro passt de bal met de wreef. Moya is nu in balbezit. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Peláez met een snelle inworp. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila schiet op doel. Moya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ramiro - braseloana de españa 2:2

39e minuut.
Aponte met een sublieme pass. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. Henríquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramiro 45%, braseloana de españa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ramiro - braseloana de españa 2:2

54e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Aponte speelt de bal door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez geeft een lange en hoge pass. Aquino kopt de bal weg. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Baquero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramiro 44%, braseloana de españa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ramiro - braseloana de españa 2:2