Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios Feroces Leones del Escogido
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Abel heeft problemen om de bal te vangen. Alonso onderschept slim de pass. Prieto speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brugal is nu in balbezit. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... Pimentel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aponte de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 38%, Leones del Escogido 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemios Feroces - Leones del Escogido 0:0

56e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal in één keer door. Alonso met een sublieme pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gil geeft de bal voor. Inworp. Maldonado met een snelle inworp. Compres rent richting de bal. Compres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padilla. Padilla krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Compres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compres geeft een hoge lob. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ... Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Durán probeert de bal aan de voet te houden. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een lange en hoge pass. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 34%, Leones del Escogido 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemios Feroces - Leones del Escogido 0:0