Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Rozagantes braseloana de españa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Aquino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lorenzo met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Fernández begaat een overtreding. Fernández krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lorenzo passt de bal met de wreef. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortés krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal in één keer door. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco geeft de bal voor. Aquino rent richting de bal. Aquino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cabrera kan de bal niet met de borst controleren. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 56%, braseloana de españa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - braseloana de españa 0:0

48e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bermúdez passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Polanco rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 61%, braseloana de españa 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - braseloana de españa 0:0