Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemios Feroces braseloana de españa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Abel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abel krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Abel geeft een lange en hoge pass. Maldonado rent richting de bal. Pizarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maldonado kan niet meer verder spelen. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino passt de bal in één keer door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Balbuena de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Feroces - braseloana de españa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 46%, braseloana de españa 54%.
Bohemios Feroces - braseloana de españa 0:1

56e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abel is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Feroces - braseloana de españa 0:2

73e minuut.
Aponte geeft een lange en hoge pass. Pizarro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aponte de bal onder controle te krijgen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemios Feroces - braseloana de españa 0:3

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met een snelle inworp. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemios Feroces 48%, braseloana de españa 52%.
Bohemios Feroces - braseloana de españa 0:3