Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADRID-YANKLICBOCA liverpool s.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Adán verovert de bal door een tackle van achteren. Adán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guzmán probeert de bal met de borst te controleren. Alonso speelt de bal door. Klungelig pakt Alcázar de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MADRID-YANKLICBOCA - liverpool s.c 1:0

34e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een hoge lob. Santana probeert de bal aan de voet te houden. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen. Adán rent richting de bal. Adán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 44%, liverpool s.c 56%.
MADRID-YANKLICBOCA - liverpool s.c 1:0

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abreu zal de hoekschop nemen. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal draait met de bal, schiet en ... Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Santana kopt de bal weg. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado passt de bal met de wreef. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Díez heeft problemen om de bal te vangen. Díez speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADRID-YANKLICBOCA - liverpool s.c 1:1

81e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Alonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alonso krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delgado krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. Santana rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Adán rent richting de bal. Adán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADRID-YANKLICBOCA 64%, liverpool s.c 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADRID-YANKLICBOCA - liverpool s.c 1:1