Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Quisquya C.A Tigres Caribeños
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Mella kopt de bal weg. Klungelig pakt Barreiro de bal. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nadal rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Bueno speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Padilla passt de bal zonder na te denken. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 1:0

25e minuut.
Ávila controleert de bal met de borst. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guerrero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frías is nu in balbezit. Frías geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 2:0

34e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías passt de bal met de wreef. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 38%, C.A Tigres Caribeños 62%.
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 3:0

62e minuut.
Batlle springt en kopt de bal. Nadal speelt de bal door. Klungelig pakt Bueno de bal. Ávila rent richting de bal. Ávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 3:1

63e minuut.
Padilla rent richting de bal. Mella onderschept slim de pass. Mella passt de bal in één keer door. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochoa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Barreiro geeft een hoge lob. Frías probeert de bal aan de voet te houden. Nadal is nu in balbezit. Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quisquya 46%, C.A Tigres Caribeños 54%.
FC Quisquya - C.A Tigres Caribeños 3:1