Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool s.c wunzjklzaqetemlpoi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Echevarria geeft een lange en hoge pass. Blanco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Echevarria de bal onder controle te krijgen. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Carvajal onderschept slim de pass. Soldevilla rent richting de bal. Adán is nu in balbezit. Adán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alemán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Adán speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal in één keer door. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Adán onderschept slim de pass. Soldevilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Echevarria de bal. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 59%, wunzjklzaqetemlpoi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool s.c - wunzjklzaqetemlpoi 0:0

49e minuut.
Aguilar passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Díez rent richting de bal. Díez passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cortés krijgt zijn hoofd ertegen. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco met een sublieme pass. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool s.c - wunzjklzaqetemlpoi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 64%, wunzjklzaqetemlpoi 36%.
liverpool s.c - wunzjklzaqetemlpoi 0:1