Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Tigres Caribeños el fuelte
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. Carballo speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 0:1

14e minuut.
Piñeiro geeft de bal voor. Inworp. Araújo met de inworp. Carballo rent richting de bal. Carballo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 0:2

20e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... Piñeiro probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araújo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bonilla met een harde bal richting middenveld. Carballo kopt de bal weg. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo met een sublieme pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 64%, el fuelte 36%.
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 0:2

58e minuut.
Araújo met de inworp. Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Carballo geeft een hoge lob. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 0:3

65e minuut.
Araújo met de inworp. Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Carballo geeft een hoge lob. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 1:3

69e minuut.
Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Calderón speelt de bal door. Batlle rent richting de bal. Batlle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila passt de bal met de wreef. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 60%, el fuelte 40%.
C.A Tigres Caribeños - el fuelte 1:4