Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardillas fc liverpool s.c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía draait met de bal, schiet en ... Luna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Cadenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardillas fc - liverpool s.c 1:0

12e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Mejía rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ... Valenzuela controleert de bal met de borst. Luna probeert wanhopig de bal te grijpen. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadenas rent richting de bal. Cadenas passt de bal met de wreef. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Cadenas rent richting de bal. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 62%, liverpool s.c 38%.
ardillas fc - liverpool s.c 1:0

54e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu met een snelle inworp. Mejía geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa geeft een hoge lob. Valenzuela rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardillas fc 44%, liverpool s.c 56%.
ardillas fc - liverpool s.c 1:0